Pozivaju se učenici 2., 3. i 4. razreda obrazovnog programa agrotehničar te učenici 4. razreda obrazovnog programa agroturistički tehničar da popune prijavnicu za sudjelovanje u odobrenom projektu u sklopu Erasmus+ programa, kako bi obavljali praktičnu nastavu u trajanju od dva tjedna u Slovačkoj. Sve detaljne informacije možete dobiti od svojih razrednika i projektnog koordinatora, a u prilogu se nalazi prijavnica koju popunjenu trebate dostaviti do 14. listopada 2021. u 12,00.

S obzirom na trenutnu situaciju s epidemiološkim mjerama u Slovačkoj u vrijeme planiranog odvijanja stručne prakse svi učenici koji se prijave moraju biti i cijepljeni te imati važeću COVID potvrdu.

Zbog izmjene epidemioloških mjera u Slovačkoj, ovaj natječaj dio je javnog natječaja objavljenog 23.8.2021. godine. Preostali broj slobodnih mjesta za obavljanje stručne prakse je 2 (dva učenika).


Za sva dodatna pitanja možete se obratiti razrednicima i projektnom koordinatoru na e-mail adresu ivan.martinovic17@skole.hr.

Veselimo se vašim prijavama!

Prijavnica – agrotehničar i agroturistički tehničar
Kriteriji za odabir učenika – Slovačka